Een geweldige verlichte optocht afgesloten met een 2e plek

Op vrijdagavond 13 februari hebben we met ruim 300 Kroegtijgers meegelopen in Tubbergen met de Twentsche Verlichte Carnavals Optocht. De loopgroep was verlicht door middel van lichtstrips op de attributen. Dit gaf een mooi gezicht door de straten van Tubbergen. Achter de loopgroep reed de mooie verlichte carnavalswagen, waar de afgelopen week door vele Kroegtijgers hard aan is gewerkt. De credits gaan naar de bouwgroep die trots mogen zijn op het resultaat. Het publiek langs de kant, dat massaal was toegestroomd, keek weer vol verbazing naar de prachtige verlichte wagen. De concurrentie was groot deze avond, want ook De Oranjewijk, Het Peleton, De Venfluiters, De Fortburgers, DKW en CV Mander hadden weer alles uit de kast gehaald om de wagens prachtig te verlichten. Aan de jury wederom een lastige taak om een winnaar te bepalen.

Vlak na elf uur werden de prijzen uitgereikt in de grote carnavalstent op het plein. Eerst kwam de uitslag van de loopgroepen, waarbij wij een 12e prijs hebben gekregen. De eerste prijs ging naar De Oranjewijk. Proficiat!
De spanning liep op toen de spreekstalmeester de top-3 van de grote wagens bekend mocht maken. De 3e plek was voor De Oranjewijk. Vervolgens mochten wij het met DKW gaan uitvechten. DKW met hun thema ‘De Snoepfabriek’ had ook een prachtige wagen en bracht deze met de verlichting mooi in beeld. Ze zijn dan ook de terechte winnaar van deze avond. Gefeliciteerd DKW!
Wij moesten helaas genoegen nemen met een 2e plek, waar wij overigens dik tevreden mee zijn.

Zondag mogen we weer en maken we er een mooie papsleef’ndag van.

Scroll naar boven