Trots op de behaalde prijzen in het 1e carnavalsweekend!

Het eerste carnavalsweekend zit er alweer op. We hebben twee fantastische optochten gelopen en leuke prijzen behaald. Afgelopen zaterdag vond de 1e grote Twentse carnavalsoptocht plaats in Langeveen. Daar waren we met ruim 200 Kroegtijgers aanwezig. Het weer was prima en de sfeer tijdens de optocht was goed. Langeveen mag ook trots zijn op hun optocht die elk jaar groter en mooier wordt. Dit was ook te zien aan het publiek dat langs de kant stond. Het valt op dat dit elk jaar meer en meer wordt. In Langeveen hebben we de eerste prijs behaald. Een fantastisch begin van dit carnavalsjaar! We feliciteren ook de andere verenigingen met hun prijzen, waaronder Het Peleton met plek 2 en De Venfluiters met plek 3.

Afgelopen zondag vond de carnavalsoptocht in Albergen plaats. Voor deze optocht stroomt het publiek vaak van heinde en ver om alle mooie wagens en loopgroepen te kunnen bewonderen. Ook dit jaar was er weer veel publiek aanwezig en hier mag Albergen trots op zijn. Deze optocht liepen we wederom met ruim 200 Kroegtijgers in de loopgroep. De sfeer zat er goed in en er werd volop genoten in de optocht en langs de kant. Uiteindelijk hebben we de 2e prijs behaald in Albergen, waar we hartstikke blij mee zijn. We feliciteren De Venfluiters met de 1e plek en uiteraard ook de andere verenigingen met hun behaalde prijs.

Aanstaand weekend gaan we proberen om weer met een mooie verlichte wagen naar Tubbergen te komen en de titel voor een 2e keer te prolongeren. Dit wordt een moeilijke taak, aangezien het niveau tijdens deze optocht elk jaar stijgt. Zaterdag mogen de kinderen aantreden tijdens de kinderoptocht in Tubbergen. Zondag hebben we natuurlijk Papsleefndag met onze grote eigen optocht in Geesteren. Maandag sluiten we het carnavalsjaar af met de grote optocht in Tubbergen.

We wensen iedereen een geweldig carnavalsweekend toe!

Scroll naar boven