Terugblik jubileumjaar 2016

Dat was carnaval 2016 alweer!

Het is snel gegaan maar wat was het een fantastisch jaar met vele hoogtepunten! Na maanden van voorbereiding kunnen we zeer tevreden terugkijken op een jaar waarin wij ons 11-jarig jubileum hebben gevierd.
Een jaar waarin we weer een kroegtijgerkrant uitbrachten, een jubileumreceptie organiseerden en als echte Kroegtijgers door de straten hebben gehost! Hoewel het weer niet altijd meezat hebben we toch mooie prijzen weten te behalen. Met maar liefst 3 eerste prijzen(1x loopgroep, 2x grote wagens) en een 4de prijs tijdens de verlichte mogen we trots zijn op de behaalde resultaten.

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die, op wat voor manier dan ook, dit jubileum jaar zo succesvol heeft gemaakt. Van de schminkdames die ruim 1000 gezichten van schmink hebben voorzien tot de bouwploeg die het mogelijk heeft gemaakt dat we ook dit jaar weer met een fantastische (feest)wagen voor de dag kwamen!
Iedereen die er voor heeft gezorgd dat alle maagjes van de tijgers gevuld bleven en iedereen die verder zijn steentje heeft bijgedragen: Ontzettend bedankt!!

Carnavalsliefhebbers niet getreurd: Gelukkig komt er nog 1 fantastisch feestje aan: Het OranjeKroegFluiter-Feest! Dit op 27 februari bij Café Zaal Kottink! Save the date!
Voor alle vrijwilligers binnen de vereniging wordt het carnavalsseizoen afgesloten met de jaarlijks terugkerende vrijwilligersavond op 11 maart a.s. Meer info hierover volgt nog.

De foto’s van de optochten en feesten volgen zo snel mogelijk.

Scroll naar boven