Feestelijke opening residentie C.V. De Kroegtijgers met tweetal jubilarissen!

GEESTEREN – Donderdag 26 januari jl. is door Prins Gerard en Adjudant René van C.V. De Papsleef’n de residentie van C.V. De Kroegtijgers, in de volksmond beter bekend als het “Kroegtijger Walhalla”, geopend. Dit gebeurde onder toeziend oog van vele Kroegtijgers en een aantal collega-verenigingen. Tevens werd op deze avond het eerste exemplaar van de Kroegtijgerkrant uitgereikt aan de Prins en Adjudant. Het is inmiddels alweer de 7e editie van de jaarlijks terugkerende krant waarin vele ins en outs over de Kroegtijgers te vinden zijn. De Kroegtijgerkrant wordt bezorgd aan alle inwoners van Geesteren, alle leden en alle sponsoren. Mocht u de krant niet hebben ontvangen, dan kan deze kosteloos worden opgehaald bij Combi Glas aan ’n Mös 10 te Geesteren.

Dit waren echter niet de enige momenten waarbij stil werd gestaan deze avond; 2017 is het jaar waarbij een tweetal jubilea plaats vinden. Daar waar vorig jaar de vereniging 11 jaar bestond, wordt er dit jaar ook alweer voor het 11e jaar op rij gebouwd bij Gait Hekhuis aan de Bosweg 11. Gait, ook wel de “Godfather” van de Kroegtijgers genoemd, is onlosmakelijk met de vereniging verbonden. Voor de meeste Kroegtijgers is de bouwloods aan de Bosweg 11 dan ook als een 2e thuis. Via deze weg willen wij Gait nogmaals bedanken, hopend dat er nog vele mooie jaren zullen volgen! 2017 is ook het jaar dat Jan en Marga Kottink voor het 25e jaar succesvol de eigenaren zijn van Café Zaal Kottink. In 1992 werd het bedrijf over genomen door de toenmalige eigenaar en ze zijn daarmee de 5e generatie op het café. Het bedrijf heeft een flinke groei doorgemaakt wat er mede toe heeft geleid dat er een zaal bij is gebouwd. Al 12 jaar lang is Café Zaal Kottink de vaste residentie van C.V. De Kroegtijgers. De vereniging is zelfs ontstaan aan de stamtafel in café Kottink. Wij willen Jan en Marga nogmaals bedanken en veel succes wensen de komende jaren!

Zowel Gait Hekhuis als Jan en Marga Kottink zijn deze avond gehuldigd, beiden hebben namens de vereniging een houten bank met gravering ontvangen. Hier zal een mooi plekje voor gezocht worden.

Op zaterdag 28 januari jl. heeft het jaarlijkse Mega Kroegtijgerfeest plaatsgevonden. Onder het genot van de muzikale klanken van Toronto Drive In werd er in een volle zaal een gezellig carnavalsfeest gevierd. Gezien de grote belangstelling en de uitverkochte avond mag gezegd worden dat de carnavalsvierders graag naar de pre-party in Geesteren komen en niet kunnen wachten tot het echte carnaval.

Foto bij artikel in Op & Rond de Essen 14-2-2017
Op de foto: Gait Hekhuis, Jan & Marga Kottink, Prins Gerard & Adjudant René en het bestuur van C.V. De Kroegtijgers.

Scroll naar boven