1e Kroegtijgerkrant voor Leontien Verveer

Kroegtijgerkrant
Op donderdag 15 januari jl. werd om 20.00 uur bij Café Kottink de residentie van C.V. De Kroegtijgers geopend: Het Kroegtijger Walhalla. Aansluitend werd de eerste Kroegtijgerkrant uitgereikt aan Leontien Verveer. Leontien kreeg hiermee de waardering voor haar werk aan deze prachtige krant. Vanaf de 1e editie zit Leontien in de krantcommissie en heeft elk jaar de vormgeving/indeling van de krant verzorgd. Na vijf jaar heeft ze besloten om te stoppen binnen de krantcommissie. Sam Eerdman neemt haar taken over.

In de Kroegtijgerkrant komt dit jaar o.a. het volgende aan bod: kennismaking met de nieuwe carnavalsvereniging in Langeveen ‘C.V. De Klippels’, een kijkje achter de schermen bij de schminkdames, het 300e lid bij C.V. De Kroegtijgers en de nieuwe app van C.V. De Kroegtijgers.

Primeur
Tijdens deze avond werd ook bekend gemaakt dat C.V. De Kroegtijgers een eigen app heeft gemaakt die te downloaden is voor Iphone, Android en Windows. Hiermee is het de eerste carnavalsvereniging in de gemeente Tubbergen die een eigen app heeft ontwikkeld.

Mega Kroegtijgerfeest
Op zaterdag 17 januari jl. vond het jaarlijkse Kroegtijgerfeest plaats in Zaal Kottink. Met de muzikale ondersteuning van Toronto Drive In werd in een volle zaal een gezellig carnavalsfeest gevierd. Gezien het succes van de afgelopen jaren mag gezegd worden dat de carnavalsvierders niet kunnen wachten tot het echte carnaval begint en graag naar dit kroegtijgerfeest in Geesteren komen.
Foto bij artikel in Op & Rond de Essen 27-1-2015
Op de foto: Leontien Verveer te midden van de krantcommissie van C.V. de Kroegtijgers.

Scroll naar boven